Now Reading
Freja van Vinca Bloemen: “De kans die we krijgen om de eerste Sempre-winkel ter wereld te openen is ongelooflijk.”

Freja van Vinca Bloemen: “De kans die we krijgen om de eerste Sempre-winkel ter wereld te openen is ongelooflijk.”

Dag lieve vrienden, mijn naam is Nele Huybrechts en als storyteller ben ik steeds op zoek naar bijzondere verhalen. Zo vertelde Freja Van Woinsel, Online Media and Communication Manager bij Vinca Bloemen, met verve over hun zaak en de opening van de eerste Sempre Life Store van België, hier in Hasselt.

Sempre ontwerpt en produceert handgemaakte en unieke producten

Ambitieus en gepassioneerd

Vinca Bloemen, opgericht door Kristof Vandenbosch, opende op zaterdag 19 juni de eerste Sempre Life Store in België. Vinca behoort tot het topsegment van de Belgische bloemisten. De eerste winkel bevindt zich in Kampenhout en de jongste vestiging situeert zich in het hartje van de stad Hasselt. “Kristof werkt constant aan de groei van het bedrijf. Dit maakt dat Vinca in no time omhoog is geschoten,” zegt Freja. Deze snelgroeiende onderneming zorgt voor de betere boeketten en bloemstukken, planten en heel wat decoratie. De slagzin “Waar bloemen kunst worden” beschrijft perfect hun visie. Zowel voor bruidsboeketten, rouwstukken, liefdesboeketten maar ook voor de aankleding van andere gelegenheden word je bijgestaan door hun gepassioneerde bloemisten. De grote ambitie en de professionaliteit van Vinca zorgt ervoor dat Sempre alle vertrouwen heeft in hun samenwerking.

Zaakvoerder, oprichter, bedenker Sempre Life: Gust Bertels

Tijdloze designs

Sempre ontwerpt en produceert handgemaakte en unieke producten. Samen met creatieve teams van over heel de wereld maken zij one of a kind decoratiestukken en glaswaren. “Zaakvoerder van Sempre Life, Gust Bertels, focust op het creëren van projecten over heel de wereld, van Singapore tot Hawaï”, legt Freja uit, “de opening van de Sempre Store geeft ons de mogelijkheid om verder uit te rollen op wereldschaal.”

Verder biedt Sempre een tijdloze collectie aan van in- en outdoor meubels of decoratie. “Denk aan robuuste tafels in hout of handgemaakte keramiek, ambachtelijke pottenbakkerij en luxueuze glaswaren. De schoonheid van de producten zit hem in de nederigheid en eenvoud. De designs gaan nooit enkel over het gebruik van een nieuw product, maar zijn ontworpen om een gevoel van sereniteit en rust te geven.” Alle producten zijn ontworpen in natuurlijke materialen. Die milieuvriendelijke visie vertaalt zich verder in de volledige Sempre-lijn. Hun internationale projecten zorgen voor een betere wereld, voor iedereen.

Vinca Bloemen groeit snel en droomt groots. Met die visie openen we binnen enkele maanden een exclusieve rooftopbar in Hasselt, in samenwerking met Sempre

Exclusieve concepten en samenwerkingen

Freja wil ook al een tipje van de sluier oplichten over hun toekomstige, ambitieuze plannen: “Vinca Bloemen groeit snel en droomt groots. Met die visie openen we binnen enkele maanden een exclusieve rooftopbar in Hasselt, in samenwerking met Sempre.” Het exclusieve aspect van de rooftopbar wordt doorgetrokken over heel de lijn. Zo is het interieur en meubilair speciaal ontworpen voor de bar. De glazen en borden kun je in de Sempre-winkel aankopen. Dit unieke concept zal een trekpleister worden, waar iedereen kan genieten in stijl. “The sky is not the limit voor Vinca Bloemen, maar just the beginning.”

Daarnaast zijn ze een samenwerking gestart met topdoelman Simon Mignolet en zijn koffiemerk Twenty Two Coffee. Samen met zijn team zorgt hij voor een bijzondere koffie-ervaring in Vinca’s rooftopbar. Vinca coöpereert ook met Gianluca Di Taranto. Hij was de winnaar van Best Sommelier of Belgium 2019-2020 en werd uitgeroepen tot beste sommelier van België voor Gault & Millau 2018. Eerder werkte hij al samen met topnamen zoals Viki Geunes, Massimo Bottura, Sergio Herman, Nick Bril & Wout Bru.

Dat Vinca Bloemen trots is op al deze verwezenlijkingen, is op zijn minst zacht uitgedrukt. Vinca werkt hard, denkt groots en streeft constant naar een ijzersterk team om alles tot in de perfectie te runnen. De samenwerking met Sempre is dan ook de kers op de taart.

V.l.n.r.: Kristof Vandenbosch, Steven Blavier (Bloemist bij Vinca Bloemen Hasselt) en Gust Bertels

Dus lieve vrienden, zijn jullie op zoek naar een origineel bloem- of decoratiestuk? Of willen jullie graag op ontdekking gaan in de nieuwe Sempre Store? Kom dan zeker langs bij Vinca Bloemen in de Kapelstraat 48 te Hasselt. Meer informatie vinden jullie terug op hun website, Facebookpagina en Instagram account.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top