Now Reading
Q&A met Marleen Gaethofs #CITYzen058

Q&A met Marleen Gaethofs #CITYzen058

Dag vrienden! Mijn naam is Alrik, student communicatiemanagement aan de hogeschool PXL in Hasselt en ik ben al 2 maanden stagiair bij I LOVE Network. Vandaag introduceer ik met veel plezier onze nieuwe CITYzen Marleen Gaethofs! Marleen woont in Bree en gaat ons maandelijks prachtige foto’s bezorgen van voornamelijk natuur en landschappen in Limburg. Ik vroeg haar naar haar passie voor fotografie en hoe ze zichzelf wil ontplooien als fotografe.

Wat is fotografie voor jou? En waar leg jij de focus op?

Fotografie is mijn passie, het is een fijne manier om me te ontplooien. Ik ben zelf een introvert persoon en dankzij de natuurfotografie kan ik genieten van rust en sereniteit.

Ik fotografeer vooral in mijn eigen omgeving, in Bree, Bocholt en omstreken. De natuur en het Limburgse landschap is er prachtig, vooral bij dag en dauw. Op zulke momenten creëer je een serene, en vaak ook moody sfeer. De combinatie van ochtendmist en zonlicht geven mijn foto’s een mysterieus tintje.

Hoe kijken andere mensen naar jouw foto’s?

Ik krijg vele mooie complimenten over de sfeer van mijn foto’s. Ze geven inspiratie aan kunstenaars om er schilderijen, tekeningen of digital artwork van te maken. Er is zelfs interesse van artiesten uit andere landen en zo wordt ons mooie Limburg ook internationaal gepromoot. Kunst en cultuur verbindt wereldwijd de mensen creatief met elkaar. Ook personen die emigreerden vinden het heel fijn om foto’s te zien van hun hometown. Het geeft ze vreugdevolle en hartverwarmende herinneringen.

 Hoe kunnen de Hasselaren jou helpen en ondersteunen?

Je kan me steunen door me te volgen en te liken op Instagram (@marlenegaethofs) en op Facebook (Marleen Gaethofs). Mailen kan via marleengaethofs@gmail.com. Foto’s zijn altijd beschikbaar voor inspiratie voor iedereen!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top