Now Reading
Lesley van notenwinkel Nuts about Nuts: “De smaak voor noten had ik dankzij mijn vader al vroeg te pakken”

Lesley van notenwinkel Nuts about Nuts: “De smaak voor noten had ik dankzij mijn vader al vroeg te pakken”

Dag lieve vrienden, mijn naam is Jesse en ik ben student aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Ik loop nu enkele weken stage bij I LOVE Network. Op een wisselvallige donderdagmiddag wandel ik de winkel Nuts about Nuts binnen. In de Demerstraat 28 word ik warm onthaald door zaakvoerster Lesley en haar collega Jolien.

“Onze huisgemaakte mixen!” Alle producten worden in ter plaatse gemixt en samengesteld. “De noten komen in een vacuümverpakking toe in de winkel. Wij maken er hier een noten-, studentenhaver, huis- of fruitmix van”, legt ze uit
Van de ene generatie op de andere
De smaak voor noten had Lesley al vroeg te pakken. “Mijn vader werkte in de sector”, steekt ze enthousiast van wal, “En zo ben ik zelf op het idee gekomen om Nuts about Nuts te openen. Dat was in oktober 2004. De jaren zijn voorbij gevlogen, moeilijk te geloven dat ik hier al zestien jaar sta!”

Lesley toont ons met plezier de toonbank en etalage. “Wij bieden een compleet assortiment van noten, olijven, tapenades en gedroogde vruchten aan”, vertelt ze, “En daar zie je de chocoladeproducten, pitten, zaden, gedroogde bessen en rijstwafels. We bereiden trouwens zelf onze eigen granola en power snacks.”

Huisbereide specialiteiten
Lesley doet er alles aan om goede producten in huis te halen en die zo verzorgd mogelijk te presenteren. “Hier werken we alleen met de beste kwaliteit. Het doet me veel plezier dat mensen daarvoor blijven terugkomen.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is april2021.08.jpg
“Een andere specialiteit is ons aanbod van gesuikerde nootjes. Wij suikeren onze eigen amandelen, cashew, pinda’s, hazel- en macadamianoten. Direct uit de pan, dan zijn ze nog lekker warm”, zegt Lesley

Wat zijn de echte specialiteiten van Nuts about Nuts? Lesley hoeft er niet lang over nadenken: “Onze huisgemaakte mixen!” Alle producten worden in ter plaatse gemixt en samengesteld. “De noten komen in een vacuümverpakking toe in de winkel. Wij maken er hier een noten-, studentenhaver, huis- of fruitmix van”, legt ze uit

“Een andere specialiteit is ons aanbod van gesuikerde nootjes. Wij suikeren onze eigen amandelen, cashew, pinda’s, hazel- en macadamianoten. Direct uit de pan, dan zijn ze nog lekker warm! De gekruide nootjes zijn ook een aanrader. Die worden door ons gebakken en gekruid. Onze geroosterde noten zijn ook heel lekker! We garanderen dagelijkse versheid”, zegt Lesley

Voor ieder wat wils

Lesley biedt ook producten aan voor sportliefhebbers, iets wat mij als fanatieke sporter als muziek in de oren klinkt. “Voor die doelgroep bereiden we inderdaad power snacks. Die gaan gepaard met voordelen tijdens en na het sporten”, licht Lesley toe.

Lieve vrienden, benieuwd naar de passie van Lesley? Meer informatie vinden jullie op de website van Nuts about Nuts. Neem zeker ook een kijkje op de Facebook– of Instagrampagina!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top