Now Reading
Q&A met Roeland Van de Velde #CITYzen070

Q&A met Roeland Van de Velde #CITYzen070

Hallo lieve vrienden! Ik ben Gino, student Marketing bij de hogeschool Thomas More in Mechelen en sinds een oktober stagiaire bij I LOVE Network. Met grote trots stellen we onze nieuwe CITYzen Roeland voor. Met zijn camera legt Roeland de schoonheid van Leuven vast en wilt hij hierin blijven verder groeien!

Hoe begin jij aan de perfecte foto?

Ik werk niet aan één specifiek project. Er zijn opdrachten voor klanten maar ook mijn vrije werk is minstens even belangrijk. Dat vrije werk is een continu project in evolutie. Momenteel wil ik voor mezelf weer analoog gaan werken, omdat met digitaal alles zo controleerbaar, voorspelbaar en reproduceerbaar is. In analoge fotografie zit meer leven, er is een factor die zorgt voor iets unieks, iets wat niet steeds identiek herhaald kan worden.

Welke boodschap wil je overbrengen?

Als fotograaf wil je liever de mensen even doen stilstaan bij een foto die je maakt. Een intrigerend portret, een opvallende moment tijdens een concert, een reportage van een gebeurtenis…. Ons dagelijks leven is zo gehaast en vol van beelden, dat ik het al een succes vind als mensen bij één van mijn foto’s net iets langer blijven stilstaan. De moeite doen om ECHT te kijken.

Hoe kunnen de mensen jou helpen om jou te laten groeien?

Ik zoek geregeld vrijwilligers om te poseren voor een leuk portret. Zeker als dat mensen zijn met een straf verhaal of een opmerkelijk leven zorgt dit vaak voor een intrigerend portret. Dus mensen die zo iemand kennen of zelf op de foto willen, neem zeker contact met mij op!

See Also

Daarom lieve vrienden, ben ik ervan overtuigd dat Roeland de juiste persoon is om Leuven en alle mooie plekjes te promoten! Help hem zeker mee om zijn hobby beter uit te oefenen en hem te steunen op zijn sociale media account! Je kunt al zijn mooie foto’s bekijken op zijn Instagram account @135mm_leuven of op zijn website https://www.135mm.be.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top