Now Reading
Q&A met Thijs #CITYzen069

Q&A met Thijs #CITYzen069

Hallo lieve vrienden! Ik ben Gino, student Marketing bij de hogeschool Thomas More in Mechelen en sinds een oktober stagiaire bij I LOVE Network. Met grote trots stellen we onze nieuwe CITYzen Thijs  voor. Met zijn camera legt Thijs de schoonheid van Leuven vast en wilt hij hierin blijven verder groeien!

Hoe begin jij aan de perfecte foto?

Alles start met een idee en een planning. Leuke dingen die in Leuven gebeuren, de zon of maan die op een interessante plaats opkomt of ondergaat, dat zijn de dingen waarnaar ik het meest op zoek ben. Mijn fotorugzak staat bovendien altijd klaar om spontaan een timelapse of hyperlapse te kunnen gaan maken in Leuven.

Welke boodschap wil je overbrengen?

Als timelapse-fotograaf toon ik uiteraard graag het voorbijgaan van de tijd. Ik denk dat het versnellen van de tijd de wereld op een unieke manier weergeeft. Soms worden dingen zichtbaar, die op normale snelheid niet zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ‘opborrelen’ van wolken of het groeien van een plant. Ik hoop dit effect te tonen aan de inwoners van Leuven met de stad als onderwerp.

Hoe bekijk je jouw toekomst?

Ik zie timelapse-fotografie als een leuke hobby en het maakt mij gefascineerd naar de lucht en de wolken. Ik vind het leuk dat het mij naar de wereld leert kijken op een andere manier. In de toekomst zou ik eventueel graag ook in opdracht van anderen timelapses maken.

See Also

Hoe kunnen de stadsbewoners jou helpen?

Mensen met leuke ideeën mogen mij altijd een DM sturen. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe timelapse-projecten in en rond Leuven!

Daarom lieve vrienden, ben ik ervan overtuigd dat Thijs de juiste persoon is om Leuven en alle mooie plekjes te promoten! Help hem zeker mee om zijn hobby beter uit te oefenen en hem te steunen op zijn sociale media account! Je kunt al zijn mooie foto’s bekijken op zijn Instagram account @timelapsingthikkes

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top