Now Reading
#CITYzen017: Anthony Auwerx!

#CITYzen017: Anthony Auwerx!

“Dag lieve vrienden, mijn naam is Anthony Auwerx (Story Chaser | @storychaser.be). Ik ben geboren en getogen in Hasselt en ben papa van 4 kinderen. Ik ben Elektrotechnieker en werk op VVM / De Lijn als Buschauffeur. ?, wat eigenlijk een uit de hand gelopen hobby is dankzij mijn oldtimers waarbij ik gemerkt heb: wat je graag doet, blijf je doen! Mijn passie is fotografie ?. Het is voor mij een deel van mezelf. Ik wil een gevoel of sfeer die op dat moment aanwezig is zo goed mogelijk weergeven in mijn foto’s. Het creatieve of kunst bij een verval geeft me zowel rust als een mooi verhaal. ?

Als CITYzen hou ik ervan dat er tegenwoordig zoveel activiteiten plaatsvinden in onze stad (nu natuurlijk even niet door de crisis). Het trekt veel volk van zowel Hasselt als erbuiten naar onze stad, wat altijd een gezellige sfeer geeft. Ook kunst ? wordt hier mooi in beeld gebracht, denk maar aan street art, straattheater of muziek. Het culinaire is ook niet weg te denken in onze stad: chocolatiers, gezellige winkeltjes en ook restaurants waar steeds meer en meer vegetarische en veganistische gerechten ? worden aangeboden”, vertelt Anthony.

Welkom in het team Anthony ?. I LOVE Network en My City Fan Club helpen je graag groeien! #stayhome #staysafe #staycreative #koopnulokaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top