CITYzens

CITYzens zijn gepassioneerde mensen die hun liefde voor hun omgeving willen delen. Zij brengen ons de mooiste lokale verhalen om te delen met de wereld.

Hou je van jouw stad? Kan je schrijven, bloggen, vloggen, dansen, muziek maken, recepten bedenken of andere dingen creëren? Wil je die creaties delen met duizenden lokale mensen? Het maakt niet uit of je student bent, freelancer of hobbyist, samen vertellen wij als storytellers de verhalen van onze stad. Je krijgt de kans om duizenden inwoners te behagen, begeleiding te geven op vlak van branding, sociale media en copywriting, en nog beter een vergoeding voor commerciële projecten van I LOVE Network.

Word CITYzen

Aicha Thomis

Miss Limburg 2021

Alrik Arkesteyn

Content / Community Manager

Anne-Fleur Kamst

Copywriter

Anthony Auwerx

Dag lieve vrienden, mijn naam is Anthony Auwerx (Story Chaser | @storychaser.be). Ik ben geboren en getogen in Hasselt en ben papa van 4 kinderen. Ik ben Elektrotechnieker en werk op VVM / De Lijn als Buschauffeur. Eigenlijk een uit de hand gelopen hobby door mijn oldtimers waarbij ik gemerkt heb: wat je graag doet, blijf je doen! Mijn passie is fotografie. Voor mij een deel van mezelf. Ik wil een gevoel of sfeer die op dat moment aanwezig is zo goed mogelijk weergeven in mijn foto’s. Het creatieve of kunst bij een verval geeft me zowel rust als een mooi verhaal.

Arne Donné

Fotograaf bij I LOVE Network

Cathy Paredis

Copywriter

Gama Putra

? CEO of I LOVE Network ? Founder of NGO My City Fan Club ? 9 Flemish cities / Brussels, 160 creatives ✉ gama@ilovenetwork.be

Inti Valderas Caro

Master-student Interaction Design en webmaster bij I Love Network

Jesse Wevers

Content / Community Manager

Katie Van Migem

Storyteller voor I LOVE Network

Katleen Ooms

Ik ben Kathleen, geboren in 1977, gehuwd, heb 1 stiefzoon van 23j en ben sinds een 10-tal jaar werkzaam als verpleegkundige binnen een pediatrische palliatieve liaisonequipe. Ik ben al jaren gefascineerd door fotografie, door het vastleggen van emoties, authenticiteit, mensen in hun puurste zijn in beeld brengen. Je kan bij mij terecht voor familieshoots - portretten - newborn - communie- of lentefeesten, huwelijken, personal branding... Tijdig plannen en informeren vind ik belangrijk. Op die manier kan ik met jullie samen op weg gaan, want hoe beter we elkaar kennen, hoe beter en authentieker de foto's zullen zijn.

Lauren Philtjens

Marketing- en Communicatiemanager at I LOVE Network

Marte Claes

Fotograaf bij I LOVE Network

Nele Huybrechts

Copywriter