Now Reading
Etmond Cela van Cela Ceramica Tegel Import: “Niets is onmogelijk voor ons.”

Etmond Cela van Cela Ceramica Tegel Import: “Niets is onmogelijk voor ons.”

Dag lieve vrienden! Ik ben Ellen, student Bedrijfsvertaler-Tolk aan de UCLL in Leuven en stagiaire bij I LOVE Network. Op een zonnige woensdag had ik een interview met Etmond Cela, de zaakvoerder van Cela Ceramica Tegel Import. Als gerenommeerd tegelbedrijf hebben zij tegels geplaatst in bekende Hasseltse zaken, waaronder 5th Avenue, Prego, Bistro Sole en La Fontanella.

Hoe het allemaal begon

Cela Ceramica verkoopt onder andere Italiaanse tegels, maar vanwaar komt zijn voorkeur voor Italië? Voor Etmond voelt dit land aan als zijn tweede vaderland. “Mijn liefde voor Italië en de Italiaanse cultuur startte ooit met de Italiaanse gastronomie, voornamelijk met wijn. Daarna is dit overgegaan naar de kwaliteitsvolle en charmante Italiaanse tegels, omdat dit het beste is wat het land te bieden heeft”, vertelt Etmond, die zelf ook Italiaans spreekt. Doorheen de jaren heeft hij er heel wat tegelbeurzen bezocht, waardoor dat zijn passie geworden is.

Ambassadeur van Italiaanse tegels

Op de website staat dat Cela Ceramica trots ambassadeur is van Italiaans design. “De manier waarop tegels geproduceerd worden, de stijl en kwaliteit zorgen voor een hele mooie afwerking en tevreden klanten. Ons aanbod bestaat voor zeker 90 % uit Italiaanse merken, maar daarnaast verkopen we ook Spaanse tegels”, verduidelijkt Etmond. Een greep uit de Italiaanse en Spaanse merken: POLIS, CASALGRANDE, REX, ARIANA, NOVABELL, ARGENTA, BALDOCER, ISLA TILES en ELIOS. Naast keramische tegels biedt Cela Ceramica ook keramisch parket, natuursteenimitatie, marmerimitatie en nog veel meer stijlen aan.

Outside the box denken

“Samen met verschillende architecten denken we ‘outside the box’. We maken met Cela Ceramica het verschil met onze mega sized tegels. Dit zijn tegels van zeer groot formaat, met een afmeting tot en met 1,60 m x 3,20 m. Wij passen ze toe als douchewanden, keukentabletten, openhaardbekleding, toogbekleding enzovoort.”  

Groot aanbod van keramische tegels

Cela Ceramica heeft een uitgebreid aanbod van keramische binnnen- en buitentegels. “Een tegel wordt gebakken op een hoge temperatuur van boven de 1.100 graden. Daardoor is de porositeit zo goed als nul, wat betekent dat er geen vuil in de tegel kruipt. Dat maakt dat een tegel makkelijk in onderhoud is en er geen vlekken ontstaan”, geeft Etmond als reden waarom tegels vaker worden gekozen.

Cela Ceramica schenkt je nog meer voordelen. Zo zijn ze ook jouw aanspreekpunt voor het plaatsen van vloeren. Je kunt bij hen terecht voor pur isolatie en chapwerken.

See Also

Lieve vrienden, Etmond geeft jullie nog drie tips mee: denk op lange termijn, vergelijk appels met appels en kies met je hart. Bij Cela Ceramica ontvang je het hele pakket: de samenwerking begint met informeren en meedenken. Daarnaast krijg je topkwaliteit aan een scherpe prijs, levering aan huis, service en opvolging.

Ben je van plan om te bouwen of verbouwen, of ken je iemand die tegels nodig heeft? Neem dan contact op met Etmond via het nummer 011 49 51 24 of 0472 60 17 54, of breng een bezoek aan Cela Ceramica op de Kempische Steenweg 345 in Hasselt. Meer informatie vind je op www.celaceramica.be, op de Facebookpagina of het Instagram account.

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
4
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top