Now Reading
Q&A met Liliane De Hoon #CITYzen049

Q&A met Liliane De Hoon #CITYzen049

Dag vrienden! Mijn naam is Alrik, student communicatiemanagement aan de hogeschool PXL in Hasselt en ik ben al 2 maanden stagiair bij I LOVE Network. Vandaag introduceer ik met veel plezier onze nieuwe CITYzen Liliane De Hoon! Liliane is al heel haar leven gepassioneerd door kunst, en voornamelijk houdt ze zich bezig met tekenen en schilderen. Ik vroeg haar naar het ontstaan van die passie voor zowel tekenen als schilderen, en hoe ze haar toekomst als kunstenares ziet.

Hoe is je passie voor tekenen en schilderen ontstaan?

Als kind merkte ik al snel dat ik aanleg had voor tekenen. Een natuurtalent, zoals ze zeggen 😉. Dit werd dan, naast mijn gezin en regelmatig sporten, een hobby waar ik maar al te graag tijd voor maakte.

Drie jaar geleden ben ik met pensioen gegaan. Er kwam dus wat meer tijd vrij om me te verdiepen in kunst en dus ben ik schilderlessen gaan volgen. Na vijf lessen oefenen op techniek voelde ik dat ik vertrokken was. In 2020 heb ik mijn eigen atelier thuis ingericht en nu experimenteer ik erop los.

Hoe zie je de toekomst? Op welke manier wil je je schilderijen in de kijker zetten?

Iedereen heeft verborgen talenten en het is nooit te laat om die te uiten en ermee aan de slag te gaan. Nu ben ik op regelmatige basis nieuwe werkjes aan het toevoegen aan mijn collectie. Ik probeer ook zoveel mogelijk volgers te krijgen op Instagram en Facebook. Als ik genoeg werkjes heb droom ik ervan om een eigen tentoonstelling te organiseren, met de mogelijkheid tot verkoop van mijn eigen werk.

See Also

 Hoe kunnen de Hasselaren u helpen en ondersteunen?  

Je kan me steunen door me te volgen en te liken op Instagram en op Facebook. Tips en suggesties mag je ook mailen naar l.dehoon@hotmail.com. Mijn atelier bevindt zich in de Spoorwegstraat 25 te Hasselt.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top