Now Reading
Miss Limburg 2021, Aïcha Thomis: “Iedereen is perfect zoals hij of zij is”

Miss Limburg 2021, Aïcha Thomis: “Iedereen is perfect zoals hij of zij is”

Hallo iedereen! Ik ben Ellen Kimps en ben momenteel stagiaire bij I LOVE Network. Woensdag had ik de eer om live op Instagram te gaan met Aicha Thomis. Zij werd in september 2020 gekroond tot Miss Limburg en is nu een van de 33 finalisten voor Miss België. Op 31 maart 2021 maakt zij kans om zich een jaar lang Miss België te noemen.

Wat maakt Aicha zo speciaal?
Wat mij al direct opviel, is dat Aicha een hele sympathieke vrouw is. Ze sprak ook open over haar leven, wat natuurlijk heel fijn is voor de kijkers.
Ze is afgestudeerd als fit- en gezondheidscoach en is nu volop bezig met proeven voor de politie. Vroeger danste ze op hoog niveau, maar door een blessure is ze moeten stoppen. Tegenwoordig geeft ze wel nog dansles aan kinderen. 
‘Iedereen is perfect zoals hij of zij is’, is volgens mij een hele mooie quote van haar. Als je meedoet aan een Missverkiezing wordt er vanuit de maatschappij verwacht dat je perfect bent, maar wat is perfect? Zij vertelde dat ze zelf niet graatmager is, en dat dat ook niet hoeft. Je moet geen maatje XS hebben, zolang je je maar goed in je fel voelt.

Allemaal stemmen

Wie het interview wil terug zien, kan naar de Instagram pagina van I LOVE Hasselt surfen. Zowel op onze feed als IGTV staat ons gesprek. Jullie kunnen haar blijven steunen door MB02 naar 6665 te sturen. Zeker stemmen op Aicha zodat het felbegeerde kroontje terug naar Limburg komt!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top