Now Reading
Welkom aan onze nieuwe stagiaire Lisa!

Welkom aan onze nieuwe stagiaire Lisa!

Lieve vrienden, sinds vorige week is er een nieuwkomer in ons team! Lisa Izquierdo, 19 jaar, komt bij ons enkele weken stage doen voor haar opleiding Media en Entertainment Business in Mechelen. Naast haar grootste hobby, Chiro, leest ze veel en maakt ze af en toe foto’s. Daarnaast luistert ze graag muziek, waarvoor ze playlists voor bepaalde moods maakt.

“Ik was al even op zoek naar een stage voor mijn opleiding. Op Facebook was ik bevriend met de communicatiemanager van I LOVE Network, dus zo kwam ik hier terecht,” vertelt Lisa. “Mijn passie binnen deze sector is content maken, klantrelaties leggen zoals anderen aansporen om CITYzen te worden, en met mijn marketingachtergrond kan ik ook veel mensen bereiken.”

In november gaat Lisa ook nog een stage doen bij Medialife, een productiebedrijf in Limburg. “Daar mag ik meewerken aan producties, zowel op vlak van content als uitwerking,” legt ze uit.

Wat ze hierna wilt doen, weet Lisa nog niet echt. Wel is ze zeker dat ze nog verder wilt gaan studeren. “Later wil ik graag een leuke job waarin ik goed kan afwisselen tussen werk, plezier en zelfontplooiing. Een bureaujob van 9 tot 5 is zeker niets voor mij,” lacht Lisa.

See Also

Lieve vrienden, laten we Lisa van harte welkom heten in onze mooie stad! Ook zij is een echte fan. “Hasselt is echt een leuke stad. Er zijn veel leuke koffiezaakjes in alle uithoeken te vinden. Hasselt is klein en compact, je vindt er alles. Het is zelfs leuk om ’s avonds hier rond te wandelen als al het volk weg is.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top