Now Reading
Q&A met Annelies Mollet #CITYzen050

Q&A met Annelies Mollet #CITYzen050

Dag lieve vrienden! Ik ben Ellen, student Bedrijfsvertaler-Tolk aan de UCLL in Leuven en sinds een maand stagiaire bij I LOVE Network. Met veel trots introduceren wij onze nieuwe CITYzen Annelies Mollet. Zij organiseert stadswandelingen door Brussel, met als doel de hoofdstad op een leuke en inspirerende manier te (her)ontdekken.

Hoe stippelt u stadswandelingen uit?

Ik maak van elk vrij moment gebruik om op ontdekking te gaan in Brussel. De mooie en inspirerende plekken die ik tegenkom deel ik op mijn Instagram-account en tijdens georganiseerde wandelingen waarin ik je onderdompel in de geschiedenis van Brussel, de actualiteit, de prachtige architectuur, de natuur, …

“… maar Brussel is veel meer dan dat kleine ventje. Het is een prachtig labyrint van 19 gemeenten met elk hun eigen verborgen parels. Hoe meer je erin verdwaalt, hoe meer geheimen Brussel prijsgeeft.”

Welke boodschap wilt u overbrengen naar Brusselaren?

Manneken Pis zal het niet graag horen, maar Brussel is veel meer dan dat kleine ventje. Het is een prachtig labyrint van 19 gemeenten met elk hun eigen verborgen parels. Hoe meer je erin verdwaalt, hoe meer geheimen Brussel prijsgeeft.

Geen nood, ik wijs je maar al te graag de weg. Toen ik enkele jaren geleden naar Brussel verhuisde, werd ik op slag verliefd. Sindsdien maak ik van elk vrij moment gebruik om op ontdekking te gaan. De fascinerende plaatsen en verhalen wil ik graag met je delen. Al wandelend, op het ritme van de stad.

Hoe ziet u de toekomst van jouw stadswandelingen?  

Het is mijn persoonlijke missie dat de Belgen Brussel meer in hun hart sluiten en dat ze eens vaker naar hun hoofdstad komen, maar ook dat Brusselaars zelf hun eigen stad beter leren kennen. Brussel komt vaak op een negatieve manier in de media, waardoor er veel vooroordelen over de stad bestaan. Ik wil die vooroordelen met mijn wandelingen wegnemen en de mensen verrassen zodat ze vaker terugkomen.

“Wanneer ik een toffe winkel, bar, café, restaurant of eender welke lokale onderneming ontdek, zet ik dit maar al te graag in de kijker via mijn wandelingen of social media.”

Daarnaast hoop ik om enkele partnerships te sluiten met de horeca wanneer de corona-pandemie voorbij is. Op die manier kan ik mijn klanten een lokaal drankje en/of versnapering aanbieden tijdens mijn wandelingen en steun ik de lokale economie.

See Also

Hoe kunnen de Brusselaren u helpen en ondersteunen?  

Wanneer ik een toffe winkel, bar, café, restaurant of eender welke lokale onderneming ontdek, zet ik dit maar al te graag in de kijker via mijn wandelingen of social media.

Dus lieve vrienden, als jullie Brussel en al haar mooie plekjes willen (her)ontdekken, aarzel dan niet om Annelies te contacteren. Je kan haar bereiken via e-mail, Instagram of via het formulier op haar website.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top