Now Reading
Les Soeurs: “Eerst zijn we begonnen met een webshop, gevolgd door een pop-up winkel om te eindigen met verschillende permanente winkels verspreid over het hele land”
Dark Light

Les Soeurs: “Eerst zijn we begonnen met een webshop, gevolgd door een pop-up winkel om te eindigen met verschillende permanente winkels verspreid over het hele land”

Dag lieve vrienden ?, onlangs maakten we kennis met de 3 geweldige zussen van de prachtige zaak “Les Soeurs”, gelegen in de Kapelstraat 36 in Hasselt. De zussen Clio (37), Kay (34) en Julie (31) Hendrickx uit Heusden-Zolder ontvingen ons met open armen om meer tekst en uitleg te geven over hun modieuze concept.

De zussen vertelden dat ze al van jongs af aan een grote passie hadden voor alles wat met mode en juwelen te maken had. “Eerst zijn we begonnen met een webshop, gevolgd door een pop-up winkel om te eindigen met verschillende permanente winkels verspreid over het hele land”, legt Julie ons uit. Je kan hen ondertussen terugvinden in Hasselt, Antwerpen, Knokke, Maastricht en Gent. En afgelopen week openden ze hun zesde vestiging in Schilde!

Verder vertelt Clio: “Wij kopen kleding aan alsof het voor onszelf is. Noem onze winkels een grote walk-in closet van ons drie. Net zoals de selectie juwelen uit ons persoonlijke juwelenkistje zouden kunnen komen en de interieuritems bij ons thuis terug te vinden zijn.”

“Nu de warmere maanden voor de deur staan, kiezen we bewust voor stoffen die heel comfy en luchtig zijn. We kiezen voornamelijk voor katoen, geweven stoffen en denim. Wij vinden het heel belangrijk om in te zetten op duurzame kledij die zowel comfortabel als classy en modisch is”, legt Kay uit.

In de winkel hebben de zussen naast hun eigen kledinglijn ‘Les Soeurs’ een gevarieerd aanbod aan kledingmerken.  “Eén van de merken waar we vanaf het begin al mee samenwerken is het merk American Vintage. Daarnaast hebben ze andere merken in het assortiment die zich laten kenmerken door de Franse en Scandinavische kledingstijl in the mix. Voorbeelden van de Franse romantische merken zijn onder andere Louizon en The Korner. De Scandinavische tegenhangers van deze merken zijn Selected Femme, Second Female & MBYM”, vertelt Julie.

Lieve vrienden, willen jullie hun toffe verzameling van accessoires, kleding en juwelen bewonderen? Kom dan zeker langs in een van hun winkels of neem een kijkje op hun webshop www.lessoeurs.be. Tot bij Les Soeurs!

Tekst ✍: Tom Motmans en Erin Derdelinckx Foto’s ?: Shadia Brys van Brys fotografie & video

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top