Now Reading
Julie Henneberg: “De focus van yoga bij Neshama ligt elke keer anders (meditatie, houding, ontspanning,…) zodat de studenten kunnen kiezen uit een breed gamma wat het beste bij hun past”
Dark Light

Julie Henneberg: “De focus van yoga bij Neshama ligt elke keer anders (meditatie, houding, ontspanning,…) zodat de studenten kunnen kiezen uit een breed gamma wat het beste bij hun past”

? Erin Derdelinckx (UCLL)

Dag lieve vrienden, de crisis heeft zowel ons land als ons leven wat overgenomen. Ook de lokale ondernemers worden hier hard door getroffen. Daarom moedigen wij onze creatieve CITYzens aan om eens een kijkje te nemen bij Julie Henneberg van @Neshama ?‍♀️ die als studente Beeldende Kunst ? en Sociologie een yogapraktijk oprichtte in een van de drukste yogastudio’s in het stadscentrum van @Toronto en nu docente en oprichtster is van Neshama ?‍♀️.

“De focus van yoga bij Neshama ?‍♀️ ligt elke keer anders (meditatie, houding, ontspanning,…) zodat de studenten kunnen kiezen uit een breed gamma wat het beste bij hun past. We werken ook met een “less is more” aanpak: we bieden lessen aan kleinere groepen (gemiddeld 6-10 leerlingen per les) en houden onze lessen leuk maar eenvoudig ?‍♀️. Tijdens de lockdown bieden we diverse digitale lessen aan via Zoom in thema’s die nu zeker van toepassing zijn, zoals het omgaan met verandering en angst of stress”, vertelt Julie. ?

Dus lieve vrienden, hebben jullie zin om tijdens deze rare en stresserende tijden eens tot rust te komen? Aarzel dan niet en neem een kijkje op de website van @Neshama ?‍♀️ of contacteer hen via Facebook of mail. Zo steunen we samen de lokale handelaars en houden we het gezond! #ahealtymindinahealthybody #kooplokaal ?

@Neshama ?‍♀️

Adres: Vijversstraat 29, 3500 Hasselt

✉️ : info@neshama.be

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top