Now Reading
Q&A met Neslihan #CITYzen044

Q&A met Neslihan #CITYzen044

Hallo lieve vrienden! Ik ben Gino, student Marketing bij de hogeschool Thomas More in Mechelen en sinds een oktober stagiaire bij I LOVE Network. Met grote trots stellen we onze nieuwe CITYzen Neslihan voor. Met haar camera legt Neslihan de schoonheid van Antwerpen vast op haar camera en wilt ze hierin blijven verder groeien!

Welke boodschap wil je hiermee overbrengen?

Door de huidige (covid19) situatie beseffen mensen steeds meer hoe belangrijk het is om met een positieve instelling door het leven te gaan. Ik hou de focus vooral op het welzijn van mensen door ze zoveel mogelijk bewust te maken van hun eigen identiteit, Dit durven mensen soms te vergeten door de dagelijkse sleur.

Hoe maak je de perfecte foto?

Ik werk per concept, ik schets / schrijf eerst een aantal ideeën zodat ik weet hoe ik per thema verdere verdieping kan krijgen. Het zijn de kleine dingen die meestal het verschil maken en dat probeer ik zo goed mogelijk in mijn werk te implementeren. Ik zet ‘sereniteit’ als sleutel in mijn onderwerpen, zodat mensen kunnen reflecteren op zichzelf en wat ze doen in hun werk, en zo de juiste focus behouden.

Hoe bekijk je jouw toekomst?

Ik ben nu ongeveer 3 tot 4 jaar bezig met fotografie en het werken met afbeeldingen (ook grafische afbeeldingen), en ik blijf groeien in elk aspect en dat wil ik absoluut behouden. Mijn doel of vooruitzicht is om het in de toekomst uit te breiden naar een bijberoep. (Als het lukt, ligt een hoofdberoep natuurlijk veel meer voor de hand).

See Also

Hoe kunnen de mensen jouw helpen?

Ze kunnen me altijd volgen op Instagram, en ik sta altijd open voor DM’s over mijn werk. Daarnaast mogen ze me ook altijd contacteren over extra tips!

Daarom Lieve vrienden, ben ik ervan overtuigd dat Neslihan de juiste persoon is om Antwerpen en alle mooie plekjes te promoten! Help haar zeker mee om haar hobby beter uit te oefenen en haar te steunen op haar sociale media account! Je kunt al haar mooie foto’s bekijken op haar Instagram account @Neslihan_Fidan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top