Now Reading
Q&A met Jesse Wevers #CITYzen 052

Q&A met Jesse Wevers #CITYzen 052

Hallo lieve vrienden! Ik ben Gino, student Marketing bij de hogeschool Thomas More in Mechelen en sinds een oktober stagiaire bij I LOVE Network. Met grote trots stellen we onze nieuwe CITYzen Jesse voor. Je zal hem alvast kennen omdat hij bij ons ook stage liep als content, community & accountmanager!

Hoe begin jij aan de perfecte foto?

Door mijn creatieve aspecten naar boven te halen en voort te brengen in een foto die mijn emoties uitbeeldt. Ik hou mij vooral bezig met fotoshoots van vriendinnen die ik ken. Vanzelfsprekend zijn zij wel model in hun vrije tijd maar aan deze foto’s besteed ik veel aandacht aan het juiste perspectief.

Welke boodschap wil jij aan de locals geven?

Voor mij is dit zeer gemakkelijk. Laat de community van I Love Network zo veel mogelijk groeien! Ik heb zelf ook stage gelopen bij I Love Network en ik heb ontzettend veel bijgeleerd hier. Daarnaast wil ik met mijn foto’s de lokale bevolking stimuleren om zelf hun emoties te uiten. Hierdoor kunnen wij als fotografen alleen maar de juiste foto’s verkrijgen als we ook daadwerkelijk de emoties zien in een persoon. Als er een emotie bestaat in een persoon tijdens een fotoshoot, dan creëer je ook een emotie in een foto.

Hoe bekijk je jouw toekomst?

Heel breed natuurlijk. Maar het liefst zie ik de toekomst met mijn hobby fotografie in een stijgende lijn naar boven gaan en telkens een mooi resultaat verkrijgen en samen de community versterken. Ik heb niet alleen veel bijgeleerd bij I LOVE Network dat studie gerelateerd was, maar ik mocht ook vaak foto’s nemen bij klanten. Hierdoor heb ik ook veel kunnen leren!’

See Also

Lieve vrienden, ik ben ervan overtuigd dat Jesse de juiste persoon is om Antwerpen en zijn stadsbewoners in de spotlight te zetten! Help hem zeker mee om zijn hobby beter uit te oefenen en hem te steunen op zijn sociale media account! Je kunt al zijn mooie foto’s bekijken op zijn Instagram account @jesse_wevers. Heb je nou interesse in een fotoshoot? Kan je hem hierop altijd ook een DM sturen of een mail op zijn mail adres: wevers.jesse@gmail.com.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top