Now Reading
Q&A met Stephanie #CITYzen073

Q&A met Stephanie #CITYzen073

Hallo lieve vrienden! Ik ben Gino, student Marketing bij de hogeschool Thomas More in Mechelen en sinds een oktober stagiaire bij I LOVE Network. Met grote trots stellen we onze nieuwe CITYzen Stephanie Verhaegen voor. Met haar nieuwsgierigheid van nieuwe dingen te ontdekken legt Stephanie de schoonheid van Antwerpen en museums vast op haar camera en wilt ze hierin blijven verder gaan!

Ik bezoek museums, boekhandels, steden, bossen!

Hoe begin jij aan de perfecte foto?

Ik begin met weinig voorbereiding eerlijks gezegd. Ik bezoek museums, boekhandels, steden, bossen en ik neem  foto’s van wat ik interessant of mooi vind. Ik vind het interessant dat ook andere mensen kunnen genieten van wat ik vast leg.

Welke boodschap wil je hiermee brengen?

Ik vind dat de geschiedenis zeker en vast niet saai is. Dit wil ik ook overbrengen aan de mensen. Het is zeker iets super interessant, en al zeker als je dit kan vastleggen op foto. Ik ontdek veel verschillende plaatsen die heel mooi zijn en dit wil ik zeker en vast delen met de mensen.

Hoe bekijk je jouw toekomst?

Ik hoop vanzelfsprekend nog veel steden en museums te bezoeken om nog meer dingen vast te leggen op foto. Dit wil ik zelf ook verder uitbreiden naar het buitenland. Ik wil dus ook naar het buitenland gaan en daar de mooie dingen ook ontdekken.

See Also

Ik wil ook naar het buitenland gaan en daar de mooie dingen ook ontdekken.

Daarom Lieve vrienden, ben ik ervan overtuigd dat Neslihan de juiste persoon is om Antwerpen en alle mooie plekjes te promoten! Help haar zeker mee om haar hobby beter uit te oefenen en haar te steunen op haar sociale media account! Je kunt al haar mooie foto’s bekijken op haar Instagram account @hookedbyhistory

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top