Now Reading
Anne-Fleur Kamst: “Iedereen heeft een eigen verhaal dat anderen kan inspireren. Het is mijn missie om er zoveel mogelijk neer te schrijven”

Anne-Fleur Kamst: “Iedereen heeft een eigen verhaal dat anderen kan inspireren. Het is mijn missie om er zoveel mogelijk neer te schrijven”

Lieve vrienden, vandaag stel ik met veel plezier onze nieuwe copywriter voor: Anne-Fleur Kamst.

Ondanks de huidige omstandigheden hadden we toch een aangenaam gesprek via een online meeting. Als gepassioneerde copywriter versterkt Anne-Fleur ons team MY CITY FAN CLUB VZW en Startup I LOVE Network.

Meet Anne-Fleur

Anne-Fleur is geboren en getogen in de diepe Noorderkempen en werkt momenteel als Marketing Coördinator bij The House of Marketing in Diegem. Daar houdt ze zich bezig met content & branding. In haar vrije tijd is ze vaak achter haar schrijftafel of naaimachine te vinden, of in de natuur. Ze kent Gama Putra, de oprichter van I LOVE Network, sinds 2017, toen ze zelf voor een start-up in Antwerpen werkte. Kort daarna begon ze te schrijven voor I LOVE Antwerp. “Ik luister graag naar de verhalen van anderen. Daarover schrijven doe ik nog liever, dus ik ben blij dat ik als copywriter bij I LOVE Network verzeild geraakt ben”, vertelt Anne-Fleur. Haar liefde voor schrijven heeft er altijd al ingezeten: “Vroeger schreef ik fictieve kortverhalen of artikels over mezelf. Dan beeldde ik me in dat ik een of andere beroemde acteur aan de haak geslagen had en de hele wereld rondreisde.”   

“Schrijf meer. Ik ben ervan overtuigd dat je er zoveel plezier uit kan halen….”

Passie voor schrijven

“Ik heb me vroeger vaak afgevraagd wat nu eigenlijk mijn passie was. Ik vond zoveel verschillende dingen leuk, maar ik raakte mijn hobby’s even snel weer beu. Zo heb ik op een bepaald moment mijn saxofoon aan de kant gezet: dat was het dan, het was op. Het is me pas veel later duidelijk geworden dat ik nooit gestopt ben met schrijven. Schrijven is altijd een rode draad gebleven. Dat heeft me nooit energie gekost, alleen maar gegeven.”

Vandaag vindt Anne-Fleur het meeste plezier in de verhalen van anderen – bijvoorbeeld over hun eigen zaak, levensvisie of grote droom. “Ik ben ervan overtuigd dat ieders verhaal anderen kan inspireren. We kunnen allemaal iets van elkaar leren. Vaak brengen verhalen mensen ook samen. Ik heb er mijn missie van gemaakt om er zoveel mogelijk neer te schrijven”, legt ze uit. Een van haar inspiratiebronnen is Humans of New York, een platform waarop verhalen van onbekende inwoners van New York (en ver daarbuiten) gedeeld worden. “De populariteit van dat initiatief toont de kracht van verhalen. Lezers leven vaak mee, raken geëmotioneerd of voelen zich verbonden met mensen die ze niet kennen en in het dagelijkse leven voorbij zouden lopen.”

Toekomstbeeld

In haar huidige job is Anne-Fleur veel bezig met copywriting: zo schrijft ze nieuwsbrieven, persberichten en websiteteksten. “Maar ooit wil ik me focussen op verhalen van mensen zoals jij en ik, omdat die me zo nauw aan het hart liggen.”

See Also

Anne-Fleur sluit af met een goede raad voor iedere lezer: “Schrijf meer. Ik ben ervan overtuigd dat je er zoveel plezier uit kan halen. Ik bedoel niet dat je per se verhalen moet schrijven, maar denk aan je eigen levensdoelen, een compliment dat je pas kreeg of kleine dingen waar je dagelijks dankbaar voor bent. Als je die neerschrijft, dan ga je bewuster om met de dingen die echt belangrijk zijn en je gelukkig maken.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top