Now Reading
Eliza Kama: “Het is mijn passie is om vrouwen te empoweren met sensuele dans”

Eliza Kama: “Het is mijn passie is om vrouwen te empoweren met sensuele dans”

Lieve vrienden, als stagiaire bij I Love Antwerp had ik de mogelijkheid nieuwe CITYzens aan te werven. Een van de personen die ik contacteerde was Eliza Kama, een interessante dame met een grote passie: burlesque. Omdat ze mee in het CITYzen project wilde stappen, mocht ik haar gelijk interviewen! Ik stel ik jullie daarom vandaag met plezier Eliza Kama voor!

Dieuwke is een burlesque danseres met een eigen dansschool en webshop. Eliza Kama is haar stagename als burlesquedanseres, en ze gebruikt deze naam ondertussen voor al haar initiatieven. Als ik haar vraag hoe ze er mee begonnen is, vertelt ze me dat ze een grote stap maakte van business en management naar burlesque: “Ik startte zo’n 10 jaar met burlesque dansen terwijl ik nog studeerde. In 2013 besloot ik om mijn hart te volgen, mijn vaste job op te zeggen en om een eigen sensuele dansschool op te richten: Kama Burlesque.”

Na het oprichten van haar dansschool, volgenden er nog een aantal andere toffe dingen zoals haar webshop genaamd Burlesque Boutique., en tot voor kort baatte ze ook een ware burlesquebar uit (de enige in Vlaanderen!), maar die heeft ze door de coronacrisis vaarwel moeten zeggen. Toch blijft ze zich inzetten in de burlesque-wereld, en creëert ze een omgeving waarin vrouwen hun sensuele zelf kunnen zijn. “Het is mijn passie is om vrouwen te empoweren met sensuele dans. Ik wil dat alle vrouwen zich gelukkig en zelfverzekerd voelen door ze te verbinden met hun lichaam en sensualiteit,” zegt ze. Door haar eigen passies te delen met anderen, hoopt ze haar droom om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te helpen waar te maken.

Wanneer ik pols naar haar plannen voor de toekomst weet ze me te vertellen dat ze één grote passie heeft: “Ik hoop met mijn initiatieven het taboe rond sensualiteit, burlesque en striptease te doorbreken.” Ze weet me te vertellen dat ze zelf heeft geworsteld met onzekerheid en het zoeken naar geluk, en dat ze daarom anderen daarmee wil helpen. Ze wil duidelijk maken dat niemand er alleen voor staat, en dat er altijd mensen klaarstaan om hulp te bieden. “You don’t have to settle”, benadrukt ze. Om dit alles te kunnen verwezenlijken in tijden van Covid-19, startte ze een online-school waar vrouwen online burlesque lessen en workshops rond sensualiteit kunnen volgen. Daarbovenop schrijft ze momenteel ook een boek waar al haar tips and tricks in zullen komen te staan!

See Also

e

Lieve vrienden, zijn jullie ook geïnteresseerd in burlesque of willen jullie ook meer voeling creëren met je eigen sensualiteit? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij de verschillende initiatieven van Eliza Kama! Op die manier hoopt Eliza het taboe rond burlesque te doorbreken en meer vrouwen te bereiken! Je kan haar terugvinden op Instagram, maar laat je oog zeker ook eens vallen op haar website en webshop!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top