Now Reading
Stefan Lambrechts: “ik kom [door mijn fotografie] op plekken waar ik nooit eerder was en deze kunnen soms verassend mooi zijn op hun eigen manier.”

Stefan Lambrechts: “ik kom [door mijn fotografie] op plekken waar ik nooit eerder was en deze kunnen soms verassend mooi zijn op hun eigen manier.”

Lieve vrienden, met plezier stellen we jullie onze CITYzen Stefan Lambrechts voor. Ik stelde hem enkele vragen, en meteen werd duidelijk dat Stefan een hart voor de stad heeft en dit ook in zijn werk overbrengt. Als fotograaf en echte Antwerpenaar weet hij perfect hoe hij de mensen warm moet maken voor een stadsbezoek.


Liefde voor stad en camera
Stefan is een echte Antwerpenaar, en probeert in zijn passie voor fotografie ook zijn grote liefde voor de stad Antwerpen te verwerken. Hij heeft een hele weg afgelegd, en is enorm gegroeid in zijn proces. “Ik heb voor het eerst geproefd van fotografie tijdens mijn studies publiciteitsgrafiek, daar kreeg ik 2 uur per week het vak fotografie. Naarmate ik tijdens deze lessen opdrachten kreeg voelde ik mijn liefde voor de camera groeien”, laat hij ons weten. Hij is helemaal in de wolken wanneer hij ons bekent dat het combineren van zijn liefde voor de stad en zijn passie voor fotografie end e camera het voor hem helemaal afmaken. 

 Verfrissende kijk op de stad
Stefan vertelt ons dat hij met zijn foto’s een vernieuwende blik op de stad probeert te lichten. Hij wil de bewoners in en rond de stad “laten zien dat er in deze stad vele leuke te ontdekken plekjes zijn, zelfs als local.” Omdat hij een verfrissende kijk op de stad aanreikt aan zijn publiek, ervaart hij het proces van ontdekken ook zelf! Zo vertelt hij bijvoorbeeld: “ik kom [door mijn fotografie] op plekken waar ik nooit eerder was en deze kunnen soms verassend mooi zijn op hun eigen manier.” Hij hoopt zijn fotografie en passie voor de stad nog lang te kunnen delen.

De toekomst van Stefan’s camera
Stefan weet ons te vertellen dat hij nog lang niet van plan is om te stoppen met het delen van zijn passie. Hij wil zo veel mogelijk mensen bereiken. Daarom geeft hij ook enkele tips mee om zijn project te steunen: “mensen kunnen me helpen door te liken en te delen zodat ik verder kan groeien.” Op zijn Facebook- en Instagrampagina’s weet hij telkens weer het hart van zijn publiek te winnen met zijn foto’s.

See Also

Lieve vrienden, laat dit een warme oproep zijn om Stefan en zijn fotografie te steunen! Jullie kunnen hem online terugvinden op Facebook, maar ook op Instagram! Laat je verrassen door de mooie plekjes die Stefan bezoekt, fotografeert en met jullie deelt. En deel het vooral ook met anderen!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

              

© 2020 I Love Network - Online Magazine. All Rights Reserved.

Made by Valderas

Scroll To Top